500g courgette (1,5 stuks), 250g prei (2 stuks), 2 teentjes knoflook, 40g pistachenoten, 150g soja-scheuten, 250g kastagne champignons, 15g hiziki, 2 el rode pesto, 1 kl sambal oelek, beetje kruidenzout, olijfolie, peterselie
De hiziki weken in water. De courgette grof raspen, prei en teentjes knoflook fijn snipperen. Olie in de wok, de courgette even aanfruiten en eruit nemen. Terug olie in de wok, de prei, samen met de knoflook, pistachenoten en hiziki wokken. Na enkele minuten de champignons toevoegen. Tenslotte de courgetten er terug bijdoen. Op smaak brengen met pesto, sambal oelek en kruidenzout. Breng het groentenmengesel op een bord en werk af met vers gemalen peterselie. Opdienen met een fris slaatje.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten