09 mei 2010

Lentewok

Verse asperges, ik kon er niet aan weerstaan ;-) Hier kan je eindeloos variëren met allerlei groenten, het proberen waard !
Voor al de moeders en vrouwen met een moederhart een mooie dag toegewenst!

Benodigdheden
1/2 kg asperges, 2 poreien, 2 paprika's, 1/2 kg kastagnechampignons, 2 teentjes knoflook, bieslook, groentenbouillon, evt. wat strooizeewier, 200g wokrijst of basmatirijst
Bereidingswijze
De groenten fijnsnipperen en vervolgens wokken in de pan, eerst de paprika's, knoflook dan de asperges en porei. Voeg voldoende water toe breng er de champignons en de rijst bij, laat garen. Breng op smaak met de bouillon en zeewier. Dien op met wat gesnipperde bieslook.
Smakelijk !

1 opmerking:

Amy zei

Voor jou ook een fijne moederdag, Linda!