04 april 2008

Groentenwok met havermoutkoekjes

Eenvoudig en lekker !

Ingrediënten : 3 poreien, 2 uien, 4 teenjes knoflook, 1 paprika, sojasaus en een beetje groentenbouillon, 150 g noedels, wat olijfolie
De groenten fijnsnipperen en wokken met wat olijfolie, noedels apart koken en onder de gare groenten mengen, op smaak brengen met sojasaus en groentenbouillon.
Ingrediënten : 100g havermoutvlokken, 100g volkorenmeel, 2 eieren, sojasaus, paprikapoeder, 1,5 dl water, 50g gemalen kaas, wat olijfolie
Week de havermout een ½ uur in 1,5 dl water. Voeg de rest van de ingrediënten toe. Schep kleine hoopjes met een lepel in een pan met wat olie en bak aan één zijde bruin en keer ze om.
Ingrediënten : witte kool, sesampasta, vinaigrette
Snij de witte kool in reepjes, meng er de vinaigrette en de sesampasta onder.

Geen opmerkingen: