De lente is de meest geschikte tijd voor het reinigen en voeden van de lever.
Onderstaand drankje is en tonicum voor de lever. De ingrediënten helpen de leverwerking met het reinigen. Ze hebben een anti-oxiderende werking en stimuleren de gal. Daarenboven bieden ze ook nog vitaminen en mineralen. In deze periode kan je het gedurende een 6-tal dagen ’s morgens op nuchtere maag nuttigen. Ikzelf vind het best een aangenaam goedje.
Voor mensen met galstenen wordt het evenwel afgeraden.
Benodigdheden
150 ml water, 150 ml appelsap, sap van 1/2 citroen, 1 el olijfolie (1e persing), een snufje cayennepeper, klein stukje gember
Bereidingswijze
De gember fijn snipperen, in een maatbeker brengen en al de ingrediënten toevoegen. Mixen en opdienen. Drinken op een nuchtere maag.
03 maart 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten