Gisterenavond stond dit op 't menu. Ze hebben mij uitdrukkelijk gevraagd om dit recept op te nemen in de receptenbundel : bij de favoriete familierecepten ;-) ... en als het goed is dan deel ik het graag verder, smakelijk !
Benodigdheden
Bokaaltje maïs of verse maïs (230g), 1 kleine prei (100g), ¼ paprika (40g), 2 knoflookteentjes, 1 selderstengel (60g), 30g pompoenpitten, 8 eetlepels boekweitvlokken, 4 eetlepels havervlokken, 1 ei, sojasaus, beetje zeewiervlokken, olijfolie
Bereidingswijze
De groenten fijnsnipperen en in een beetje olie aanfruiten, de maïs en de haver- en boekweitvlokken, de pompoenpitten, het zeewier, ei en de sojasaus toevoegen. Het geheel goed mengen. Olie in een bakpan brengen en met twee lepels hoopjes in de pan scheppen, verschillende malen draaien zodat er zich een bruin korstje vormt.
Indien je verse maïs gebruikt deze eerst garen.
11 september 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten