Een echte vondst, dit recept! Niet alleen is het heel gezond, maar het is ook super gemakkelijk en snel om te bereiden. Zeker niet onbelangrijk, ook is ook heel lekker voor kinderen! Mijn jongens hebben het echt lekker gevonden, vooral voor de smeuïge textuur (ik heb ze wel niet verklapt dat er bonen in zaten - dat blijft mijn geheim!)
Voor 6 porties
2 el olijfolie
1 grote ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gesneden
1 liter groentebouillon
2 blikjes van 400 g gehakte tomaten met sap
1 blikje van 400 g witte bonen of cannelini bonen, uitgelekt en afgespoeld
1 el verse gehakte kruiden naar keuze (ik heb basilicum gebruikt)
Verwarm de olie op een zachte vuur in een soeppan en laat de ui erin zacht worden. Doe dan de knoflook, bouillon, tomaten en bonen erbij; laat het 15 à 20 minuten zacht sudderen. Roer dan de kruiden erdoor, haal de pan van het vuur en grondig mixen met een staafmixer.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten